sve kategorije
Vijesti iz kluba

Putne aktivnosti osoblja Shili

Vrijeme: 2023-05-10 Učitavanja: 42

Tijekom godina, shili se pridržavaju usmjerenosti na ljude, provedbe upravljanja ljudskim resursima, organiziraju putovanja osoblja svake godine, uvelike su probudili entuzijazam, inicijativu i entuzijazam osoblja, povećavajući njihov osjećaj pripadnosti, tako da se zaposlenici fizički i psihički adekvatno odmore i opuštanje.

U svibnju 2018. Shili je organizirao jednodnevni izlet u Guilin. Putem se smijemo u živoj atmosferi, zajedno prepuštamo prekrasnom krajoliku. Na svakoj točki snimimo puno lijepih fotografija. Ova turneja, osoblje ne samo da uživa u prekrasnom krajoliku, bogatom amaterskom životu, njeguje naše osjećaje, ali je osjetio puno stvari. Osjećalo se da će samo ujedinjeni moći prevladati poteškoće i postići velika postignuća. Ovo uvelike povećava koheziju i solidarnost osoblja Shili.

Nakon obilaska, osoblje potpuno svjesno iskrene brige i ohrabrenja tvrtke, nada se da će tvrtka organizirati više takvih aktivnosti i da će posvetiti više entuzijazma radeći zajedno, uz izvrsnije performanse kako bi vratila brigu tvrtke.