sve kategorije
Vijesti iz kluba

Shili posjećuje izložbe u zemlji i inozemstvu

Vrijeme: 2023-04-04 Učitavanja: 56

U proteklih nekoliko godina, Shili je prisustvovao mnogim izložbama u Kini, kao što je Zhengzhou International Abrasives and Grinding exposition, staklena izložba u Šangaju. A u izložbenoj sobi smo se sprijateljili s mnogim ljudima u zemlji i inozemstvu, do sada smo i dalje održavajući ne samo poslovni odnos, već i dobar prijateljski odnos jedni s drugima.

4. China Zhengzhou međunarodna izložba abraziva i brušenja održat će se od 14. do 16. rujna 2017., a glavna je izložba superabraziva i alata za brušenje, supertvrdih materijala i njihovih proizvoda. Shili će također prisustvovati ovoj izložbi, našem štandu br. A078-A079. Dobrodošli na naš štand.

Još jedna važna izložba kojoj će Shili prisustvovati je GrindTec 2018 u Augsburyju u Njemačkoj od 14. do 17. ožujka. To je najveći međunarodni sajam tehnologije mljevenja na svijetu. Sada smo već rezervirali štand, također nam je prvi put da prisustvujemo međunarodna izložba u inozemstvu.

Pripremili smo mnogo za izložbe, nadamo se da ćemo upoznati više prijatelja u industriji supertvrdih materijala, također se nadamo da ćemo imati više prilika za rad s izvrsnim tvrtkama u zemlji i inozemstvu.

Shili je spreman ponuditi najbolju kvalitetu i uslugu za vas!