sve kategorije
O nama

Profil tvrtke

Godine 1993. tvrtka Changsha Shili Superhard Material Co., Ltd osnovana je u Kini, postala je profesionalni proizvođač i dobavljač sintetičkih dijamanata. Kroz kontinuirano ponovno otkrivanje i tehnološke inovacije, sada smo čvrsto uspostavili svoju poziciju jednog od najvećih i najprofesionalnijih proizvođača superabraziva u ovom području.

Više od 20 godina osnovna djelatnost ostala je sinteza i obrada sintetičkog dijamantnog praha i kubičnog bor nitrida (CBN). Kako bismo pospješili naš rast, proširili smo našu proizvodnju i poslovanje na mikronske prahove i proizvode presvučene metalom.

Superabrazivi tvrtke Shili uglavnom se koriste u tradicionalnim industrijama građevinarstva, strojeva i obrade nakita. Kroz naše daljnje istraživanje, naši proizvodi su prošireni na neka nova područja s dodanom vrijednošću, kao što su zrakoplovstvo, automobilska industrija i elektronika. Nadalje, igrali smo važnu ulogu u industriji istraživanja nove energije, poput rudarstva, nafte i plina. Svi superabrazivi se koriste u aplikacijama uključujući rezanje, bušenje, brušenje, poliranje i obrezivanje.

Tvrtka Shili uvijek se fokusira na isporuku stabilne i dosljedne kvalitete i prilagođenih proizvoda i usluga kupcima. Zbog ustrajanja u ovoj misiji, naši su proizvodi uživali veliku popularnost u zemlji i inozemstvu. Kroz uspostavljanje bliskog strateškog razvojnog partnerstva s našim klijentima, Shili pomaže u poboljšanoj i kontinuiranoj produktivnosti.

Zbog svojih ekstremnih svojstava, sintetički dijamant i CBN imaju potencijal za rješavanje nekih od najvećih svjetskih industrijskih izazova, ostavljajući superabrazive u dobrom položaju za ulazak u uzbudljivo područje budućeg rasta u narednim desetljećima. Shili je spreman biti vaš najbolji partner!


Poslovna misija

Da rastemo zajedno s našim klijentima, a zaposlenici dijele isto

Poduzetnički duh

Timski rad, hrabrost, briljantno stvaranje

Slogan poduzeća

Mogu, mogu, pobjeđujem!

Certifikat

Certifikat

Certifikati

Certifikat

Certifikati

Certifikat

Certifikati

Certifikat

Certifikati

Certifikat

Certifikati

Certifikat

Certifikati

Certifikat

Certifikati

Tvornica